Synne fra Tana ble nordisk mester i bryting.

Synne M. Haagensen fra Bryteklubben Tana ble i går nordisk ungdomsmester i bryting. - Det er en veldig god følelse, men feiringen får vente etter neste helgs brytestevne i Tyskland, sier hun.

BLOGG: Doddo fikk få grunner til å la seg begeistre da Brann møtte Odd.

(Fædrelandsvennen)
[05.06.2017 16:55]

Les mer »
Kast i kast til nordisk gull.

Samet Cetin lekte med konkurrentene i nordisk mesterskp i bryting, og sikret gull med fem solide seire. Nå sikter han mot pallen i EM.

(Drammens Tidende)
[31.05.2017 22:09]

Les mer »
Synne ble nordisk mester i bryting.

Hun er 16 år, og har stø kurs mot internasjonalt toppnivå i bryting. Etter flere NM-gull er Synne Haagensen fra Tana blitt nordisk mester.

(NRK no NRK Finnmark)
[28.05.2017 20:12]

Les mer »
Anmeldelse: The Mountain Goats -.

Takk og lov for artister som ikke er A4!

(Dagbladet Kultur)
[20.05.2017 16:17]

Les mer »
Annonse:
Sportsheltenes 17. mai-feiring:

Slik feirer idrettsheltene våre dagen: - Nå smeller det!

(Dagbladet)
[17.05.2017 14:22]

Les mer »
Mixed Martial Arts:

MMA-stjerner fortviler etter nakenbilder på avveie.

(Se og Hør)
[10.05.2017 17:43]

Les mer »
Over 100 utøvere dopingtatt etter retesting av OL-prøver.

Nedfryste blodprøver og nye testmetoder har slettet over 60 medaljer fra London og Beijing.

(NRK no Urørt)
[10.05.2017 13:33]

Les mer »
Hva kan jeg gjøre for å få stor rumpe?

Det siste håret har jeg blitt ganske mye tynnere, spesielt på beina og på rompa.

(Ung.no - offentlig informasjon for ungdom)
[09.05.2017 10:37]

Les mer »
Nå vil Baldauf bli verdensmester.

22 år gamle Felix Baldauf skjønner enda ikke at han har blitt EM-mester i bryting. Likevel er kristiansunderen klar nok i hode til å se fremover. - Nå vil vi erobre verden, konstaterer han.

(NRK no Distrikt)
[08.05.2017 22:36]

Les mer »
EM-sensasjonen vil gjøre bryting til publikumssport.

Felix Baldauf vil gjøre bryting til publikumssport. Hans ferske EM-gull kan hjelpe.

(Dagsavisen Sport)
[08.05.2017 09:52]

Les mer »
EM-gull i bryting til Baldauf.

Felix Baldauf tok EM gull i bryting i dag etter å ha slått Aleksander Hrabovik fra Hviterussland i 98-kilosklassen.

(P4 Radio Hele Norge)
[06.05.2017 22:33]

Les mer »
Felix Baldauf vant sensasjonelt EM-gull i bryting.

Felix Baldauf slo Aleksander Hrabovik fra Hviterussland i lørdagens finale i 98-kilosklassen. Det var Norges første EM-gull i gresk-romersk bryting siden 1992.

(Klassekampen)
[06.05.2017 22:19]

Les mer »
Felix Baldauf avslører skadedrama før sitt sensasjonelle EM-gull.

Antall kommentarer på artikkelen 06.05.2017 20:53 - oppdatert 06.05.2017 21:34.

(VG Nett Mat og drikke / Vinguiden)
[06.05.2017 21:37]

Les mer »
Baldauf vant sensasjonelt EM-gull i bryting Baldauf vant sensasjonelt EM-gull i bryting.

(Folkebladet Sport)
[06.05.2017 21:32]

Les mer »
Sensasjonelt EM-gull til Felix Baldauf.

Felix Baldauf slo Aleksander Hrabovik i lørdagens finale i 98-kilosklassen, og sikret Norges første EM-gull i gresk-romersk bryting siden 1992.

[06.05.2017 21:12]

Les mer »
Sensasjonelt EM-gull til Bryte-Felix.

FINALEKLAR: Felix Baldauf har akkurat tatt seg til finalen i bryte-EM. Da blir man så glad. Foto: Tommy Skauen.

(VG Sport)
[06.05.2017 21:02]

Les mer »
Bryting: Felix Baldauf klar for EM-finale.

For annen dag på rad har en norsk bryter tatt seg til en EM-finale. Felix Baldauf skal i gullduell med hviterussiske Aleksander Hrabovik i 98-kilosklassen.

(Agder)
[06.05.2017 16:56]

Les mer »
Bullen snudde kampen og sikret EM-gull.

Grace Bullen vant EM-finalen i bryting i Serbia fredag etter en råsterk snuoperasjon mot Mariana Cherdivara-Esanu fra Moldova.

(NRK no Distrikt / Norge nå)
[05.05.2017 19:48]

Les mer »
Bullen til EM-finale etter semi-drama.

Grace Bullen er klar for EM-finale i bryting i Serbia. Der venter Mariana Cherdivara-Esanu fra Moldova.

[05.05.2017 13:29]

Les mer »
5. mai 2017 kl. 12:51 Bullen til EM-finale.

Norske Grace Bullen er klar for EM-finale i bryting etter en dramatisk semifinale.

[05.05.2017 12:58]

Les mer »
Kan ta revansje mot motstanderen som ble for sterk under OL.

Bryte-EM for senior arrangeres for fullt i Serbia i disse dager. Der deltar Signe Marie Fidje Store - og hun vil møte tøff motstand.

(NRK)
[05.05.2017 11:28]

Les mer »
Amazing Grace.

Grace Jacob Bullen er norsk mester i bryting. Hun er ung, sterk, bevisst - og ganske flink i strikking.