Mat og Vin > Forsiden
Daniel Rouge Madsen og hans selskap kan nå legge til Justin Bieber i sin portefølje. Bieber & Co fikk servert sjømat, reinsdyr, grønnsaker fra Jæren og urter fra Brimse.
(www.horecanytt.no)
[10.06.2017 08:49]
Lyst surdeigsbrød bakt i gryte.
Les mer »
Lise Finckenhagen har oppskriften på hvordan du lager en surdeigstarter og til slutt baker lyst surdeigsbrød.
(NRK no Mat) |
Kveldstimen, Mosjøen 6.juli: Wenkhe Mühleisen.
Les mer »
Velkommen til Kveldstimen på Jacobsenbrygga torsdag 6.juli kl.19.00.
(Helgeland Museum) |
Her er tipsene til en miljøvennlig ferie.
Les mer »
I sommerferien er det fristende å sette seg på det første charterfly. Det finnes like gode alternativer som ikke svir i miljøhjertet.
(Bladet Putsj) |
Når bare blir stress.
Les mer »
Noe er galt når vi løper til turn med en fiskekake i den ene hånden og ungen i den andre.
(Bergens Tidende) |
Jeg mye vondt i hodet, kan det ha noe å gjøre med at jeg spiser en gang om dagen?
Les mer »
Takk for spørsmålet ditt! Du bør absolutt spise mer! Du er normalvektig og bør ikke gå ned i vekt. Husk at du er i utvikling og kroppen trenger mye næring for å utvikle seg godt.
(Ung no / offentlig informasjon for ungdom) |
Dette er Årets kokk-lagene.
Les mer »
Deltakerne i Årets kokk 2017 har valgt sine medspillere, altså coach og commis.
(www.horecanytt.no) |
6. trinn vant oppskriftskonkurranse.
Les mer »
Når barn får lage god mat selv, spiser de den med glede. Oppskriften til 6. trinn på Berg skole i Halden var så god at den ga en førsteplass i oppskriftskonkurransen Kokkesprell.
(Kyst.no) |
Stjernekamp i Årets Kokk.
Les mer »
Kandidatene har nå valgt ut sine team. For en stjerneduell vi har i vente!
(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen) |
Er jeg for ung for jobben? Hva skal jeg si på jobbintervju?
Les mer »
Takk for spørsmålet ditt! Dette hørtes spennende ut, og det virker som du har klart å gjøre et kjempegodt inntrykk der! Så her har du all grunn til å være stolt av deg selv.
(Ung no / offentlig informasjon for ungdom) |
Uenige om kreftfare ved inntak av rå sjampinjong:
Les mer »
Anbefaler at all sopp varmebehandles, men møter motstand.
(Dagbladet) |
Setter insekter på dagsorden.
Les mer »
Tanken på insekter som mat er fjern for de fleste. Ved vil det for de fleste oppleves som ekkelt, men faktum er at allerede i dag spiser rundt to milliarder mennesker på kloden innsekter jevnlig.
(www.horecanytt.no) |
- Det er viktig å ha et fast leggerituale. Det skal være trygt, men litt kjedelig.
Les mer »
Du være der når barnet trenger det, men for mye kan virke mot sin hensikt.
(www.kk.no) |
Inviterer til gresskarkonkurranse på Matfestivalen.
Les mer »
Vinnergresskaret i fjor veide hele 61 kilo. Klarer noen å dyrke fram et enda større i år?
(Raumnes) |
Norges særeste pålegg.
Les mer »
P1-programmet Utakt har kåret det mest spesielle pålegget i matboksen, og vinneren er en kombinasjon du garantert ikke har hørt om før.
(NRK no Innenriks) |
Mennesker er mye skumlere enn zombier.
Les mer »
Nick Clark og Luciana kjemper, og for de aller fleste mennesker gjennom historien har livet vært en evig kamp, skriver Bård Larsen.
(minervanett.no) |
Nadal kvartfinaleklar i Roland-Garros.
Les mer »
Rafael Nadal slo Roberto Bautista Agut 6-1, 6-2, 6-2 og avanserte til kvartfinalen i tennisturneringen Roland-Garros.
(Sunnmørsposten / Statsbudsjett 2005) |
To poteter som kan brukast til alt.
Les mer »
To poteter frå avisa Sunnhordland kan brukast til det aller meste. No har Anders Totland og Marius Knutsen kokkelert og fotografert i nokre intensive vinter- og vårmånader. Resultatet er kokeboka som kjem ut i september.
(Grenda) |
Kurs på Tranøy Galleri med en av verdens beste konditorer.
Les mer »
Kakekrig: Noen beskriver Pascal Dupuy som den franske konditoren som revolusjonerte kake-Norge, andre forteller om kakekrig og temperamentsfulle utbrudd.
(Avisa Nordland Kultur) |
Dark Room-etterforsker om å bearbeide synene: - Vi skrur av lyden.
Les mer »
Hilde Reikrås leder etterforskningen av den største prosjektet i Vest politidistrikt noen gang. Hun prøver så godt å la jobben være nettopp på jobben.
(NRK) |
Økohandel på nett.
Les mer »
Stadig flere kjøper alt de trenger på nettet, og stadig flere butikker har utsalg på nett. Vi har laget en nettguide der vi har samlet både matvarer, egenpleie, tekstiler og diverse andre produkter. Ha en god og økologisk handel!
(Oikos - Økonomisk Landslag) |
Vårt deilige innland.
Les mer »
Blant dype daler, høye fjell og tette granskoger, kan vi oppleve noe av det beste Norge har å by på. Bli med på smakfulle, nytelsesrike og spennende opplevelser i Innlandet!
(Verdens Gang (VG)) |
Hamburger med tomat og coleslaw.
Les mer »
Hamburger med tomat og coleslaw har fullt beregnet n�ringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
(Matoppskrift.no) |
- Kokosmelk smaker litt søtt, litt surt og funky på samme tid.
Les mer »
Lag egen kokosmelk eller bruk revet kokoskjøtt som det lille ekstra til en dessert med Andreas Viestads mattips.
(Dagbladet Magasinet) |
EN MATOPPLEVELSE FOR ALLHUSETS VENNER.
Les mer »
I går kveld unte de selvsamme karene i Allhusets Venner seg en aldri så liten hyggekveld på Båtstua.
(Lokal Avisa) |
Mathallen skal lage mat under årets Buktafestival.
Les mer »
Restauranten i Grønnegata skal stå for serveringen under sommerens festival. Første rett på menyen er allerede klar.
(www.itromso.no) |
Næringsspirer på Lesja.
Les mer »
Det er ikkje berre gras og vekstar som blomstar i Sogn. Det gjer også kjærleik og bedriftsidear.
(Vigga) |
Selskapsmat og fransk dressing på topp.
Les mer »
Fransk dijonvinaigrette kalte Richard Nystad oppskriften på salatdressing med sennep fra Dijon. Oppskriften ble lest over 50.000 ganger i mai 2017.
(NRK no Mat) |
Disse lokale bedriftene skal servere delikatesser.
Les mer »
Lørdag arrangerer The Edge Farmers Market for fjerde år på rad - med lokale mat- og drikkeprodusenter.
(www.itromso.no) |
Skriv bok om å vere ute.
Les mer »
Myten om at Nordvestlandet er for spesielt interesserte skal avlivast. Den oppgåva har Audbjørg Gjerde Lippert og Olla Rypdal tatt på seg.
(Vestnesavisa) |
Pokè med laks og reker.
Les mer »
Poke med laks og reker er en rett som du garantert kommer til å bli hektet på. Retten bør nytes i selskap med flere.
(www.godfisk.no) |
Pokè med ørret og nudler.
Les mer »
Poke regnes som den nye sushien og smaker like godt som det ser ut som. Denne oppskriften er proppet full av spennende smaker og inneholder mange gode næringsstoffer.
(www.godfisk.no) |
Pokè med peppermarinert kveite.
Les mer »
Hvis du skal ha venner på middag bør du absolutt prøve deg på denne oppskriften! Peppermarinaden tar kveiten til nye høyder og den får godt selskap med avokadokremen.
(www.godfisk.no) |
Taco pokè med laks.
Les mer »
Poke taco er den nye fredagstacoen! La deg bli hektet på denne friske, sunne og deilige oppskriften som man kan nyte med god samvittighet.
(www.godfisk.no) |
Blidspent bokselger.
Les mer »
I tre måneder skal kenyanske Wambugu-Josplat Wachera gå fra dør til dør og selge bøker for Norsk bokforlag. Dette skal hjelpe ham med å fullføre studiene hjemme i Kenya.
(Sør-Trøndelag) |
Hai Hang hentet kunnskap på Raffles Hotel.
Les mer »
I kveld er det en stor dokumentar om Hai Hangs opplevelser i Brumunddal på 80-tallet og hans virksomhet som restaurantgründer i Hamar-området på TV2. Bli mer kjent med Hai Hang i dette portrettet, som sto på trykk i magasinet Horeca i 2015.
(www.horecanytt.no) |
Ser lakseolje til kjæledyr som et lønnsomt marked.
Les mer »
Tor Erik Andersen, administrerende direktør i Hofseth Biocare, sier de ser en klar trend på at folk er mer bevisste på hva de gir kjæledyrene sine.
(Kyst.no) |
The North West utsettes trolig.
Les mer »
Det skulle bli prestisjeprosjektet for Region Ålesund allerede i 2017. Men nå tyder alt på at urbaniseringskonferansen North West blir utsatt.
(Nytt i Uka, Ålesund) |
Proteinrike sjokoladekjeks.
Les mer »
Proteinrike sjokoladekjeks har fullt beregnet n�ringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
(Matoppskrift.no) |
Besøk fra Vestfold Vann.
Les mer »
Det ble en litt annerledes og interessant kjemitime for elevene på Sandefjord videregående skole da de fikk besøk fra Vestfold Vann.
(Sandefjord videregående skole) |
Minst 300 barn grovt misbrukt.
Les mer »
Minst 300 barn er blitt utsatt for grove seksuelle overgrep som nordmenn har bestilt og sett på over internett. Dark Room-komplekset omfatter nå 84 saker.
(Dagsavisen) |
33 nye Dark Room-saker - minst 300 barn grovt misbrukt 33 nye Dark Room-saker - minst 300 barn grovt misbrukt.
Les mer »
Minst 300 barn er blitt utsatt for grove seksuelle overgrep som nordmenn har bestilt og sett på over internett. Dark Room-komplekset omfatter nå 84 saker.
(HT - Harstad Tidende) |
Kantinen på Olsrud.
Les mer »
Kantina på Olsrud er åpen på hverdager for lunsjservering eller bare for å få drikke til egen matpakke.
(Hamar kommune) |
Bustenskjold på menyen på Kaffekråa.
Les mer »
Tegningene til ålbyggen Anders Bjørgaard av Jens von Bustenskjold havner på menyen på Kaffekråa i Ålen. Gjennom et mentorprogram vil bedriften sette økt fokus på både lokalprodusert mat og en historie som fortjener å bli vist fram.
(NR - Nea Radio) |
Buddha bowl à la Vesterdal.
Les mer »
Buddha bowl er en fargerik bolle med korn, grønnsaker, protein, salat og frø som toppes med en herlig dressing.
(NRK no Mat) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |